Grote problemen voor 'Equalizer 3': bemanningslid overleden en arrestaties i.v.m. drugs

Grote problemen voor 'Equalizer 3': bemanningslid overleden en arrestaties i.v.m. drugs

Er is het nodige loos in Italië...

In de twee Equalizer-films pakt Denzel Washingtons Robert McCall keihard criminelen en ander gespuis aan. Nu blijkt dat hij ook had kunnen ingrijpen op de set van het derde deel, aangezien meerdere mensen gearresteerd zijn.

De opnames voor het derde hoofdstuk begonnen pas vorige maand, maar er is nu al een groot probleem. Regisseur Antoine Fuqua is op dit moment namelijk in Italië voor de opnames, maar hier werden drie filmleden, die deel uitmaken van het team, gearresteerd.

Cocaïne
De Italiaanse krant, Il Giornale, meldt dat de Italiaanse politie 120 gram cocaïne heeft gevonden in een huis in Maiori, waar de filmstaf van The Equalizer 3 verblijft. De politie plande deze inval nadat het hoofd van de cateringservice van de filmploeg om het leven bleef na een hartaanval. Op zijn lichaam werd cocaïne gevonden en nu is dat dus weer het geval.

Twee andere mensen, die eveneens deel uit maken van de cateringservice, zijn gearresteerd vanwege drugshandel. Een andere man, die ook deel uitmaakt vat het project, is zijn rijbewijs kwijt nadat hij eveneens werd gespot met cocaïne.

Gevolgen
De vraag is nu wat de gevolgen hiervan gaan zijn. Grote Hollywoodproducties worden wel vaker in Italie opgenomen, aangezien het erg voordelig is om daar te filmen en samen te werken met lokale filmbedrijven, maar dat zou nu misschien wel eens gedaan kunnen zijn. Het gerucht dat nu de ronde doet is dat Italie zijn regels wil versterken.

De studio achter de film, Sony, heeft nog niet gereageerd. Het is nog onduidelijk of The Equalizer 3 vertraging op zal lopen door al deze problemen. Vooralsnog staat de release datum nog steeds op september 2023.

NieuwsFilm

meest populair