Film over dat enge monster onder je bed krijgt topacteur in hoofdrol

Film over dat enge monster onder je bed krijgt topacteur in hoofdrol

Een kannibalistische reünie..

Mads Mikkelsen heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe horrorfilm van Bryan Fuller, de maker van Hannibal en Star Trek: Discovery. De film volgt een achtjarig meisje die gelooft dat een monster onder haar bed haar familie heeft opgegeven

De film heet Dust Bunny en is het regiedebuut van Bryan Fuller. Fuller heeft nog geen ervaring achter de camera, maar hij is een grote naam in de tv-wereld. Naast de eerder benoemde series is hij ook de maker van American Gods en de komende 'Friday the 13th' prequel Crystal Lake.

Reünie
Mikkelsen ken je waarschijnlijk van zijn werk in films als Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en Rogue One: a Star Wars story, maar ook op tv heeft Mikkelsen een goede reputatie.

Zo speelde hij Hannibal Lecter in de door Fuller gecreëerde serie. Sinds het einde van die serie hebben zowel Mikkelsen als Fuller laten merken graag nog een keer met elkaar te werken. Nu is dat dan eindelijk zover met Dust Bunny. Een griezelige reünie dus.

De productie van de film start al in januari van het komende jaar. Een exacte release datum is nog niet bekend, maar het is niet vergezocht om deze film rond Halloween te verwachten. Het eerstvolgende project waarin we Mikkelsen zullen zien, is Indiana Jones 5. Hij speelt vermoedelijk de vijand in de laatste film in de iconische franchise.

NieuwsFilm

meest populair