Daniel Radcliffe over aanhoudende Wolverine-geruchten

Daniel Radcliffe over aanhoudende Wolverine-geruchten

Is de Harry Potter-vertolker in de running voor de rol van deze iconische superheld?

Daniel Radcliffe is een naam die door Marvel-fans ontzettend vaak wordt genoemd als de perfecte acteur voor de rol van Wolverine. Er gaan ook geruchten dat hij daadwerkelijk in de running is. In een nieuw interview reageert hij hierop.

Acteurs krijgen in interviews vaak dezelfde vragen voorgeschoteld. De kunst is om dan steeds een frisse invulling te geven aan hetzelfde antwoord. Zo wordt Radcliffe keer op keer bevraagd over Wolverine.

"Ik zal eerlijk zeggen dat ik meestal antwoord dat ik niet met die rol bezig ben, maar soms ben ik het even beu om wéér dat antwoord te geven en daag ik Marvel uit om me wel te benaderen", zegt Radcliffe hierover in een interview met Comicbook.com.

Wanneer Radcliffe dat antwoord er dan, volgens zichzelf, uitfloept, heeft hij altijd direct daarna spijt. "Ik denk dan echt dat het dom was van mezelf om dat te zeggen", aldus de Harry Potter-vertolker.

Toch lijkt hij zelf niet echt een actieve poging te ondernemen om de rol te bemachtigen, bijvoorbeeld door zijn manager op Marvel af te sturen om hem te promoten. We weten ook niet of de studio al op zoek is naar een acteur.

Terugkeer
Wat we wel weten is dat Hugh Jackman terugkeert als de iconische mutant in Deadpool 3.

Hij speelde deze rol eerder in de X-Men-films van Fox (de studio die nu van Disney, het moederbedrijf van Marvel, is), maar de kans lijkt klein dat hij de vaste Wolverine wordt in het Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair