3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Devil All the Time (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antonio Campos | Cast: Tom Holland, Robert Pattinson, Riley Keough, e.a. | Kijk direct
Arvin Russell, de zoon van een oorlogsveteraan, is grootgebracht op het afgelegen platteland. Hij is een jongeman van goede wil, maar wordt vrijwel dagelijks geconfronteerd met het kwaad dat in alles en iedereen lijkt te schuilen. In een poging om zijn naasten en zichzelf te beschermen, krijgt hij te maken met een smeerlap van een dominee, corrupte sheriff en rondtrekkend moordenaarsechtpaar.

Green Book (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Farrelly | Cast: Viggo Mortensen, Mahershalalhashbaz Ali, Linda Cardellini, e.a. | Kijk direct
1962. De beroemde zwarte pianist Don Shirley heeft een tournee van twee maanden gepland staan door het zuiden van Amerika, waar strenge segregatiewetten gelden. Hij huurt de witte uitmijter Tony Lip in als zijn chauffeur en lijfwacht. Samen trekken ze door de staten heen. De twee zijn elkaars absolute tegenpolen, maar groeien tijdens de reis toch langzaam naar elkaar toe.

Lou (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anne Foerster | Cast: Allison Janney, Jurnee Smollett, Logan Marshall-Green, e.a. | Kijk direct
Lou leeft een teruggetrokken bestaan met haar hond. Tijdens een zware storm wordt Vee, de dochter van haar buurvrouw Hannah, ontvoerd. Als Hannah bij haar aanklopt en haar smeekt om hulp, besluit Lou in actie te komen. In een poging om Vee te redden, moeten de vrouwen de strijd aan gaan met de natuur. Ook dreigt de reddingsmissie duistere geheimen uit Lou's eigen verleden bloot te leggen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair