Veelbelovende update over monsterfilm 'Cloverfield 4'

Veelbelovende update over monsterfilm 'Cloverfield 4'

Keren we na het teleurstellende 'Cloverfield Paradox' terug naar het niveau van ervoor?

Schrijver Joe Barton (Giri/Haji, The Lazarus Project) is de laatste jaren aan veel grote filmprojecten verbonden geweest, en een daarvan is de vierde Cloverfield-film, waarover hij een update heeft.

Barton heeft het script van de door J.J. Abrams geproduceerde film inmiddels afgerond, maar de film moet nog gemaakt worden. Recent werkte hij ook mee aan de verfilming van Sally Greens YA-reeks The Bastard Son & The Devil Himself, die nu te streamen is via Netflix.

Klaverveld
Maar terug naar Cloverfield 4. Dit is wat Barton erover kwijt wil:

"Ik schrijf het script in mijn eentje en J.J. is producent. Ik dien mijn versies van het script in, en hij geeft feedback en de producenten van Bad Robot geven hun mening. Zo gaat het een beetje.

Nu Babak Anvari is ingehuurd als regisseur, denk ik dat we snel met de opnames gaan beginnen. Ik werk nog aan wat revisies op dit moment en hoop dat daarmee het script écht af is en de opnames kunnen starten.

Ik ben erg positief over deze nieuwe Cloverfield-film. Ik zou me zorgen maken als we niet zo'n goed idee hadden. Maar het verhaal dat we hebben verzonnen heeft heel wat potentieel."

NieuwsFilm

meest populair