'Halloween Queen' Jamie Lee Curtis over 13 slasher-films: 'Na de trauma's start het helen'

'Halloween Queen' Jamie Lee Curtis over 13 slasher-films: 'Na de trauma's start het helen'

Dag psychopaat!

Jamie Lee Curtis zal waarschijnlijk onlosmakelijk verbonden blijven aan haar personage door de 13 Halloween-slasher-films. Ze is nu 45 jaar verder na de allereerste verfilming.

De ongekroonde Halloween Queen heeft de afgelopen weken veel foto's gedeeld van haar nieuwste en laatste film die heel toepasselijk Halloween Ends heet. Naar verluidt, is dit echt haar allerlaatste film over die griezelige psychopaat.

Unieke filmset foto's
Ze meldt op haar Instagram hieronder: "Het is de dag voor Halloween. Mijn laatste als Laurie. Je ziet hier een aantal foto's van de filmset en mijn geweldige stunt double die ook een ontzettend goede stunt coördinator is. Er zijn veel mensen nodig voor een film. Wees veilig. Maak goede beslissingen. Morgen kom ik nog met een mooie post."



De dag daarna volgt nog een laatste bericht over de reeks films. Dat de films gruwelijk zijn, maar draaien om wat een mens kan doorstaan. En dat de mens na doorstane trauma's kan beginnen met helen. Jamie Lee deelt foto's van de eerste film met een stukje scenario. Het tweede Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair