'Scream'-ster krijgt ongevraagd een griezelige bekende op bezoek

'Scream'-ster krijgt ongevraagd een griezelige bekende op bezoek

Happy Halloween?

Of dit een happy halloween wordt voor Courteney Cox valt nog te betwijfelen. De actrice uit de hitserie Friends heeft namelijk niet alleen vrienden in haar kring, zoals zij laat zien in haar video op Instagram hieronder.

Ze krijgt ongevraagd een griezelige bekende op bezoek en schrijft slechts bij het bericht: "Hij is altijd het probleem."

Ik ben het
Courteney is zichzelf aan het opmaken in een filmstudio. Ze opent een la en haalt tot haar grote schrik een bebloed mes uit de la. Voor zij van de schrik hersteld is, duikt het personage uit de Scream-films op.

Met een zwarte mantel en het witte Scream-masker op, zegt het personage verontschuldigend op de tonen van Anti-hero het liedje van Taylor Swift: "Ik ben het, hallo. Ik ben het probleem. Ik ben het."

Keigoed
Het personage pakt het mes en op het moment dat Courteney de schrik van haar leven krijgt en wordt aangevallen, stopt het filmpje. Een mooie verwijzing naar haar vijfde Scream-film die eerder dit jaar uitkwam en de zesde die volgend jaar zal volgen.

Opnieuw goed gedaan, want Courteney is een kei in het regisseren van haar korte filmpjes op Instagram. Het filmpje staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair