Tienerster uit 'Stranger Things' vindt vriendin en mentor in Mariah Carey

Tienerster uit 'Stranger Things' vindt vriendin en mentor in Mariah Carey

Misschien wel de meest onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee sterren

Stranger Things-ster Millie Bobby Brown onthult bij The Jimmy Fallon Show dat zij en Mariah Carey de meest mooie vriendschap samen hebben. Ze ontmoetten elkaar laatst en het klikte - zo goed, dat zij elkaar regelmatig zien en per telefoon contact houden.

Het lijkt een groot gat: Mariah is oud genoeg om Millie's moeder te zijn. Maar het klikt op veel niveaus, waardoor zij fijne maatjes van elkaar zijn. Millie Bobby Brown vindt een vriendin en mentor in Mariah en denkt dat dat komt, omdat beiden al op jonge leeftijd bekend werden.

Een voorbeeld
Millie vertelt hoe leuk het is om met de wereldberoemde zangeres tijd door te brengen en Chinees te eten, enzo. En dat zij zich soms afvraagt of zij haar storend vindt. Maar dat vindt Mariah niet. Zij maakt altijd tijd voor Millie.

"Ze is de meest drukbezette vrouw die ik ken. En zij is de meest getalenteerde die ik ken. Ze zingt tijdens een gesprek. Soms heeft zij een uithaal. Het is echt bizar. En zo leuk."

"Ze is een krachtige vrouw. Ze weet zo veel. Voor mij is zij een voorbeeld."

Studio-muziek
Daarnaast vertelt de jonge actrice dat zij het een en ander met Mariah heeft ingezongen in haar studio's. Gewoon. Voor de gezelligheid. Dus of daar een samenwerking uitkomt? Misschien.

Voor nu is Millie druk met de promotie van Enola Holmes 2. Een deel van het sprankelende interview staat hieronder op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair