Ariana Grande wint opnieuw met haar geweldige Halloween-sketches

Ariana Grande wint opnieuw met haar geweldige Halloween-sketches

Happy Halloween!

Happy Halloween, schrijft Ariana Grande op haar Insta en wordt overladen met reacties van collega's. Zij is de koningin van de jaarlijkse Halloween-sketches. En mensen die haar kennen, zijn verrast dat zij zichzelf opnieuw overtreft.

Ariana nam samen met haar collega Elizabeth Gillies uit Victorious verschillende sketches op. Al in mei dit jaar, want Ariana is deze Halloween nog druk met het filmen van een grote musicalproductie, Wicked.

Haast onherkenbaar
Voor dit jaar bevatten haar video's en foto's scènes van de komedie Best in show uit 2000. Ariana en Elizabeth zijn beiden haast onherkenbaar. Ariana zet een karakter van Jennifer Coolidge neer en Eugene Levy. Elizabeth pakt Jane Lynch en Catherine o'Hara.

Ariana krijgt vooral complimenten voor het neerzetten van Jennifer Coolidge. Jennifer moest er erg om lachen. En zei, dat zij dit jaar misschien als de hond van Ariana Grande moest gaan om deze sketch nog te kunnen overtreffen. Volgens vele reacties wint Ariana opnieuw de Halloween-sketches dit jaar.

Voorgaande jaren koos Ariana voor sketches uit Twilight Zone en Creature from the blue lagoon. Het artikel in Today met de links naar deze epic scènes staat hier. Het Instagram-bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair