Baron Zemo ontbreekt in Marvel-film 'Thunderbolts', acteur geeft zijn reactie

Baron Zemo ontbreekt in Marvel-film 'Thunderbolts', acteur geeft zijn reactie

Helmut Zemo wel of niet in Thunderbolts.

Zo'n twee maanden geleden werd de Marvel-film Thunderbolts aangekondigd en meteen werd onthuld welke acteurs minimaal in die film te zien zullen zijn. Er was echter een naam die opvallend genoeg ontbrak.

David Harbour, Hannah John-Kamen, Julia Louis-Dreyfus, Sebastian Stan, Wyatt Russell, Olga Kurylenko en Florence Pugh werden officieel voor de film aangekondigd, maar Daniel Brühl ontbrak. Iedereen verwachtte dat zijn Baron Zemo wel zou opduiken.

"Zelfs als ik het zou kunnen... dan zou ik het niet kunnen, snap je," antwoordde Bruhl op de vraag van Radio Times of hij in Thunderbolts te zien zal zijn. "Het enige wat ik kan zeggen - iedereen weet het - is dat ik niet dood ben!"

Baron Zemo niet in Thunderbolts?
Uiteraard zou Helmut Zemo zomaar wel in de film kunnen opduiken. Het personage van Bruhl debuteerde in 2016 in Captain America: Civil War en keerde pas in 2021 terug in The Falcon and the Winter Soldier van Disney+.

Thunderbolts wordt geregisseerd door Jake Schreier en staat gepland voor juli 2024.

Harrison Ford als Thaddeus Ross
Hieronder nogmaals die castfoto met de acteurs als Valentina Allegra de Fontaine, Ghost, Red Guardian, Black Widow, Winter Soldier, U.S. Agent en Task Master. Daarnaast zullen we Harrison Ford zien als Thaddeus 'Thunderbolt' Ross.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair