Ben Affleck werd uit deze fantasyfilm gesneden

Ben Affleck werd uit deze fantasyfilm gesneden

De regisseur was totaal niet tevreden met zijn werk.

Herinner je je nog dat Ben Affleck een klein rolletje had in de eerste Buffy the Vampire Slayer? Misschien niet, want regisseur Fran Rubel Kuzui vond zijn werk zo verschrikkelijk dat ze zijn aandeel helemaal kapot heeft gemonteerd.

Bekijk de afbeelding
Hoewel Afflecks rol altijd bedoeld was als een soort cameo qua grootte, verkleinde de regisseur deze nog verder. De reden? Kuzui vond Afflecks vertolking van 'Basketball Player #10' drie keer niets.

"Blijkbaar vond ze [Kuzui] me ontzettend slecht. Ik moet zeggen dat ik zelf dacht dat ik prima werk had afgeleverd en de indruk had dat ook zij tevreden was", vertelde Affleck eerder in een interview.

"Aangezien ik geeneens was uitgenodigd voor de première, besloot ik zelf maar naar de film te gaan. Dat was een vreemde ervaring, want ik zag mezelf, maar hoorde niet mijn stem. Die stem was niet van mij", vervolgde hij.

Stem vervangen
Wat blijkt? Kuzui vond het werk van Affleck zo slecht dat ze had besloten om zijn stem te vervangen met die van haar. "Schijnbaar haatte ze mijn werk zo erg dat ze mijn volledige aandeel - één zin tekst - heeft vervangen door haar eigen stem".

Buffy verscheen in 1992. Vijf jaar later zou Affleck definitief doorbreken als acteur in Good Will Hunting - om uiteindelijk uit te groeien tot een van de grootste Hollywoodsterren van vandaag de dag.

NieuwsFilm

meest populair