Taylor Swift verknalt een screentest vanwege 'crush' op acteur

Taylor Swift verknalt een screentest vanwege 'crush' op acteur

Letterlijk een mond vol tanden

De wereldberoemde zangeres Taylor Swift pakt nu en dan een rolletje op in films, zoals Cats. En ook zij moet dan auditie doen. En ook zij is dan onder de indruk van andere beroemdheden.

Zo stond zij bij een screentest van de beroemde musical tegenover Eddie Redmayne. Ze is groot fan van hem en dacht dat zij hem eerst zou ontmoeten, voordat zij werd opgemaakt.

"Dat was niet zo. Ik kreeg mijn pak aan, mijn tanden werden bruin geverfd en toen mocht ik hem ontmoeten. Ik was letterlijk verstijfd van angst en moest een stervend iemand spelen. Ik hield mijn lippen stijf op elkaar."

Eerste ontmoeting
Niet handig als je een crush hebt op iemand. Ook voor Eddie bleek hun eerste ontmoeting ongemakkelijk. Hij dacht, dat zij van een afstandje naar elkaar zouden zingen. Maar bleek een omhelzing te moeten doen. Hij had toevallig iets teveel knoflook op als lunch en verkrampte daardoor ook tijdens die scène. Zo verknalden beiden hun auditie.

Beiden een screentest in dus met een ongelooflijk ongemakkelijk gevoel. Uiteindelijk mocht Taylor Swift een rolletje in de film hebben. Eddie Redmayne bleek niet overtuigend genoeg voor de musical. Het artikel staat hier bij de Daily Mail.

NieuwsFilm

meest populair