'Stranger Things' Millie Bobby Brown laat haar geheime tattoos zien

'Stranger Things' Millie Bobby Brown laat haar geheime tattoos zien

De tatoeages zijn de liefste en subtiele

Gisteren was de première van Enola Holmes 2 in New York, te zien in november op Netflix. De knappe hoofdrolspeelster, Millie Bobby Brown, werd daarbij vergezeld door haar net zo knappe vriend en fotomodel Jake Bongiovi.

De 18-jarige actrice droeg een prachtige halter jurk in de kleur roze. De jurk was bezaaid met zwart met zilveren bloemen. Door het diepe decolleté werden vier - tot nu toe - verborgen tattoos zichtbaar. De tatoeages zijn de liefste en subtiele, en daarmee gemakkelijk geheim te houden.

Tattoos
Op haar linkerzij draagt zij de simpele naam 'Ruth', een aandenken aan haar inmiddels overleden oma. Op haar linkerschouder draagt zij een klein hartje. Op haar blote rug is links een andere tatoeage te zien. Zij draagt daar twee bloemen aan dezelfde steel.

Op haar linkerpols is de vierde tatoeage zichtbaar, een cijferreeks '011'. Het is een herinnering aan haar unieke karakter Eleven in de bloedstollende serie Stranger Things. Ze was pas 12 jaar oud toen het eerste seizoen startte, niet wetende dat de serie zo'n hype zou worden.

De foto's staan in het artikel in de Daily Mail hier. Foto's van het knappe stel staan in het Instagram-bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair