Prime Video voegt deze films toe in november

Prime Video voegt deze films toe in november

Een feestje hoor, in november op Prime Video.

Netflix en Disney+ deden het al en nu hebben we van Prime Video het overzicht van de aankomende nieuwe films voor de maand november.

My Policeman (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Grandage | Cast: Harry Styles, Emma Corrin, David Dawson, Linus Roache | Releasedatum: 4 november
In Brighton in het jaar 1957 heeft de politieagent Tom Burgess een relatie met de lerares Marion. Tom valt echter op mannen, maar is genoodzaakt dit, omwille van wat de samenleving van hem verwacht, geheim te houden. Hij begint een verhouding met de museumcurator Patrick. Tom verdringt zijn ware gevoelens en trouwt uiteindelijk met Marion.

Overdose (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivier Marchal | Cast: Sofia Essaïdi, Assaad Bouab, Alberto Ammann, Nicolas Cazalé | Releasedatum: 4 november
Sara, hoofd van de drugseenheid van de politie van Toulouse, onderzoekt een go-fast tussen Spanje en Frankrijk, waarbij haar vroegere minnaar, Raynal, undercover is. Ze ontdekt al snel dat haar zaak verband houdt met de moord op twee tieners in een Parijs ziekenhuis, die wordt onderzocht door Richard, de plaatselijke misdaadbaas. Gedwongen om samen te werken om de moordenaar te vinden en de go-fast te stoppen, bevinden Sara en Richard zich in een ademloze race tegen de klok op de wegen van Spanje en Frankrijk terwijl hun aantrekkingskracht tot elkaar groeit.

The People We Hate at the Wedding (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Claire Scanlon | Cast: Cynthia Addai-Robinson, Allison Janney, Kristen Bell, Dustin Milligan | Releasedatum: 18 november
In de hilarisch grappige komedie The People We Hate at the Wedding worden de niet functionerende Amerikaanse broers en zussen Alice (Kristen Bell) en Paul (Ben Platt), samen met hun altijd optimistische moeder (Allison Janney), uitgenodigd op de Britse bruiloft van hun vervreemde halfzus Eloise (Cynthia Addai-Robinson) als een kans voor hen om opnieuw contact te maken als - min of meer - volwassenen, en te leren van elkaar te houden zoals ze dat ooit deden.

Good Night Oppy (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan White | Cast: Angela Bassett | Releasedatum: 23 november
Good Night Oppy vertelt het waargebeurde inspirerende verhaal van Opportunity, een rover die naar Mars werd gestuurd voor een missie van 90 dagen, maar uiteindelijk 15 jaar zou overleven. De film volgt de baanbrekende reis van Opportunity op Mars en de opmerkelijke band tussen een robot en de mens op miljoenen kilometers afstand.

Meet Cute (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Lehmann | Cast: Kaley Cuoco, Pete Davidson, Kevin Corrigan, Deborah S. Craig | Releasedatum: 24 november
'Meet Cute' volgt het verhaal van Sheila en Gary. Hun eerste ontmoeting lijkt liefde op het eerste gezicht, maar de magische date blijkt echter niet het lot te zijn. Sheila heeft een tijdmachine en sindsdien vallen ze telkens weer opnieuw voor elkaar.

NieuwsFilm