Zac Efron is abnormaal gespierd als worstelaar Kevin Von Enrich

Zac Efron is abnormaal gespierd als worstelaar Kevin Von Enrich

In 'Baywatch' was de acteur al gespierd, maar dit is toch nog wel veel extremer!

We hebben Zac Efron natuurlijk al heel wat keren behoorlijk gespierd gezien. Denk bijvoorbeeld maar aan zijn rol in Baywatch. Dit stelt echter helemaal niks meer voor met hoe de acteur er vandaag de dag uitziet! Efron is namelijk getransformeerd in een gigantisch beest!

Het komt wel vaker voor dat acteurs ver gaan voor bepaalde rollen. Zo staan acteurs als o.a. Christian Bale, Chris Hemsworth en Matthew McConaughay erom bekend gigantisch bij te komen, of juist af te vallen. Efron mag zich nu ook bij dit prestigieuze lijstje toevoegen.

Rol
De High School Musical-ster zal namelijk in de huid kruipen van de worstelaar Kevin Von Erich in de film The Iron Claw en hij is werkelijk gigantisch. Von Erich was een van de populairste worstelaars in de jaren tachtig, maar Efron doet zeker niet meer van hem onder. Sterker nog, de acteur lijkt zelfs gespierder!

In de onderstaande foto zien we Efron namelijk met een ontbloot bovenlichaam en eerlijk is eerlijk, de acteur is enorm stevig. Oordeel zelf maar met het kiekje hieronder!

Bekijk de afbeeldingCopyright: BSR Agency

Cast
The Iron Claw vertelt het waargebeurde verhaal van Von Erich, hoe hij een grote ster wordt maar ook de nodige tegenslagen kent. Efron is niet de enige grote naam die voor de film heeft getekend. Hij zal bijgestaan worden door o.a. Jeremy Allen White, Lily James, Harris Dickinson, Maura Tierney en Holt McCallany.

NieuwsFilm

meest populair