Hugh Jackman geeft reden voor terugkeer als Wolverine in 'Deadpool 3'

Hugh Jackman geeft reden voor terugkeer als Wolverine in 'Deadpool 3'

Al na Deadpool uit 2016 wist hij het al.

Recent werd duidelijk dat Hugh Jackman toch weer in de huid kruipt van het personage Wolverine dat hij sinds 2000 speelde in de X-Men Universe van 20th Century Fox. Na zijn afscheid met Logan (2017) keert hij in 2024 terug in Deadpool 3 van Marvel Studios.

Het blijkt dat Jackman na het zien van Deadpool uit 2016 al wist dat hij een gezamenlijk Marvel-film met Ryan Reynolds wil gaan maken. Hij sprak erover met Variety.

"Ik ging naar een voorstelling van Deadpool. Ik was er 20 minuten en ik dacht 'Ah, verdomme!' Het enige wat ik in mijn hoofd inbeelde was 48 Hrs. met Nick Nolte en Eddie Murphy. Dus het broeit al een hele tijd. Het duurde alleen langer voordat het mogelijk was," aldus Jackman.

Meeting met Kevin Feige
In augustus 2022 besloot Jackman definitief terug te willen keren als Wolverine en belde Reynolds die op het punt stond om officieel in gesprek te gaan met Marvel Studios-baas Kevin Feige over Deadpool 3.

"Ik denk dat hij de hoop eigenlijk al had opgegeven," zei Jackman over Reynolds. "Ik denk dat het een grote schok voor hem was. Er was een enorme pauze en toen zei hij: 'Ik kan de timing hiervan niet geloven.'"

Shawn Levy's Deadpool 3 staat gepland voor 8 november 2024.

NieuwsFilm

meest populair