Disney+ voegt al deze films nieuw toe in november

Disney+ voegt al deze films nieuw toe in november

Kom maar door!

Elke maand geven streamingdiensten vast een vooruitblik op wat je kan verwachten in de nieuwe maand. November is aan de beurt en zoals de afgelopen paar maanden het geval was, trapt Disney+ weer af.

Er werden weer veel series aangekondigd, en een drietal films.

Fire of Love (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sara Dosa | Cast: Miranda July, Katia Krafft, Maurice Krafft | Releasedatum: 11 november
'Fire of Love' vertelt het explosieve liefdesverhaal van Franse vulkanologen Katia en Maurice Krafft, die evenveel van elkaar houden als van de vulkanen die ze samen bestuderen. Een romantische, maar ook tragische ontdekkingstocht via spectaculaire en nooit eerder gemaakte beelden van adembenemende vulkaangebieden.

Disenchanted (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Shankman | Cast: Amy Adams, Gabriella Baldacchino, James Marsden, Patrick Dempsey | Releasedatum: 18 november
Het is tien jaar geleden sinds Giselle met Robert en zijn dochter Morgan in New York besloot te blijven. Nu verhuizen ze naar een nieuw huis in de buitenwijk Monroeville. De gemeenschap staat onder toezicht van Malvina Monroe, die snode bedoelingen heeft met het gezin. Wanneer er problemen ontstaan, wenst Giselle dat hun leven als een perfect sprookje is. De betovering werkt echter averechts, waardoor Giselle zich moet haasten om haar familie en haar thuisland, het koninkrijk Andalasia, te redden voordat de klok middernacht slaat.

Mickey: The Story of a Mouse (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Malmberg | Cast: Walt Disney, Andy Warhol, Bret Iwan, Robert A. Iger | Releasedatum: 18 november
Mickey Mouse is een van de meest blijvende symbolen in onze geschiedenis. Die drie simpele cirkels krijgen betekenis voor vrijwel iedereen op deze planeet. Mickey is zo alomtegenwoordig in ons leven dat hij onzichtbaar kan lijken, en toch is hij iets wat we allemaal delen, met unieke herinneringen en gevoelens. In de loop van zijn bijna honderdjarige geschiedenis functioneert Mickey als een spiegel, die onze persoonlijke en culturele waarden naar ons terugkaatst.

NieuwsFilm