De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The School for Good and Evil (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feige | Cast: Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Charlize Theron, e.a. | Kijk direct
Sophie wil al heel haar leven prinses worden en hoopt naar een magische school te mogen voor toekomstige sprookjeshelden en slechteriken. Die wens komt uit, maar niet helemaal: Sophie wordt namelijk bij de verkeerde afdeling ingedeeld. Haar beste vriendin Agatha belandt wél bij de afdeling voor helden. Ook zij is niet blij. Door deze indeling komt hun band op het spel te staan.

#2 Costa!! (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Karthaus | Cast: Katja Schuurman, Roeland Fernhout, Abbey Hoes, e.a. | Kijk direct
Anna wordt door haar beste vriendin Bibi overgehaald om mee naar Salou te gaan. Daar runt Anna's vader een legendarische nachtclub genaamd Costa. Die club blijkt tegenwoordig echter een vervallen karaokebar. Teleurgesteld besluit Anna samen met een groep nieuwe vrienden haar vader te helpen om Costa nieuw leven in te blazen en de coolste club van Salou te maken.

#3 Uncharted (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, e.a. | Kijk direct
Nathan Drake, een jonge barman, wordt op een dag meegesleurd op avontuur door Victor Sullivan, een schatzoeker die op zoek is naar de best bewaarde goudschat ter wereld. Sullivan ondernam eerder een poging met Sam, de broer van Nate die vermist is geraakt. Samen gaan Drake en Sullivan op pad om en proberen ze Sam terug te vinden.


#4 Jaula (2022)
#5 Luckiest Girl Alive (2022)
#6 Sing (2016)
#7 The Deep End of the Ocean (1999)
#8 The Curse of Bridge Hollow (2022)
#9 Father Stu (2022)
#10 The Patriot (2000)


NieuwsFilm

meest populair