Opvallende details over 'Star Wars Eclipse'

Opvallende details over 'Star Wars Eclipse'

Na de prachtige trailer kunnen veel mensen niet wachten!

Bijna precies 10 jaar geleden nam Disney Lucasfilm over. Sindsdien zijn er héél wat Star Wars-films en series verschenen en het is nog lang niet klaar. Ook nu wordt weer gewerkt aan een wel speciaal project, genaamd Star Wars Eclipse.

Star Wars Eclipse wordt een mix tussen een videospel en een interactieve film. Deze wordt gemaakt door de geliefde studio Quantic Dream, o.a. bekend van Heavy Rain en Detroit: Become Human.

Wat te verwachten
De eerste keer dat we iets over Eclipse te horen kregen was vorig jaar tijdens de Game Awards. In Eclipse kruip je in de huid van Sarah, een soort mix van een mens en een alien. Zij is een Zaraan, een nieuw soort ras dat nog niet voorkwam in de Star Wars-wereld.

Het verhaal speelt zich op z'n minst 200 jaar af voor Star Wars Episode 1: A Phantom Menace en wordt geschreven door David Cage en Adam Williams. Zij werkten al eerder samen aan andere Quantic Dream titels.

Keuzes
Er zijn meerdere verhaallijnen die de speler kan volgen en kiezen. Elke keuze die je maakt heeft een impact, dus er zijn veel verschillende manieren hoe het verhaal kan verlopen. De prachtige trailer kwam al vorig jaar uit, maar mocht je deze gemist hebben bekijk hem dan hieronder!



NieuwsFilm

meest populair