Ook voor deze populaire streamingdienst ga je nu flink meer betalen

Ook voor deze populaire streamingdienst ga je nu flink meer betalen

Apple TV+ gooit zijn abonnementsprijzen direct omhoog.

Apple verhoogt voor het eerst sinds de lancering van Apple TV+ de abonnementskosten van de streamingdienst. Het bedrijf noemt als belangrijkste reden voor de prijsverhogingen, die per direct ingaan, het toegenomen aanbod van films en series.

Voorheen betaalde je 4,99 per maand voor een abonnement op Apple TV+ of 49,99 per jaar. Vanaf nu is dat 6,99 per maand of 69 per jaar.

De nieuwe tarieven gelden direct voor nieuwe abonnees. Bestaande abonnees worden eerst ingelicht door Apple en betalen het verhoogde tarief pas over een maand.

De streamingdienst heeft wellicht niet de meest uitgebreide catalogus, maar het aanbod is over het algemeen wel bovengemiddeld sterk. Zo heeft Apple TV+ goede series als The Morning Show met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon en won de dramafilm CODA vorig jaar maar liefst drie Oscars, waaronder die van beste film.

Meer prijsverhogingen
Apple verhoogt ook de prijzen van zijn muziekstreamingdienst Apple Music. Die kost nu 10,99 per maand, waar deze voorheen 9,99 kostte. Deze wijziging wijdt het bedrijf onder meer aan hogere licentiekosten.

Gebruikers van Apple-producten krijgen wel een gratis proefperiode.

NieuwsFilm

meest populair