Dit belangrijke personage ontbreekt in trailer 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

Dit belangrijke personage ontbreekt in trailer 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

Een iconische vijand maakt zijn MCU-debuut

Eerder dit jaar zagen we in uitgelekte beelden van Ant-Man & The Wasp: Quantumania de eerste blik op een van Marvel's meest bizarre en iconische vijanden, maar in de officiële trailer van afgelopen maandag was dit personage nergens te bekennen.

In de trailer die werd getoond tijdens San Diego Comic Con afgelopen zomer kregen Marvel fans hun eerste blik op M.O.D.O.K in de het MCU te zien. In de officiële trailer was het personage alleen nergens te bekennen en lag de focus vooral op Kang the Conqueror, gespeeld door Jonathan Majors (Loki).

Achtergrond
Het personage in kwestie in M.O.D.O.K, een personage bedacht door Stan Lee in de jaren 60. M.O.D.O.K was een professor genaamd George Tarleton bij de organisatie A.I.M. Tarleton verrichte allerlei experimenten op zichzelf in de hoop zijn intelligentie te verbeteren. Hoewel de experimenten succesvol waren, kreeg hij een abnormaal groot hoofd en een verminkt lichaam, waardoor hij zich alleen nog maar kon voortbewegen met een hoverchair. Dit concept resulteerde in een van de meest bizarre en herkenbare designs in Marvel stripboeken.

In deze film lijkt het erop dat M.O.D.O.K nogal wordt aangepast. Zo zeiden fans die aanwezig waren bij San Diego Comic Con dat het erop leek dat M.O.D.O.K een Iron Man-achtig pantser droeg. Ook zijn er geruchten dat M.O.D.O.K een hele andere identiteit heeft in de film, namelijk Darren Cross aka Yellowjacket, gespeeld door Corey Stoll. Dit was de schurk in de originele Ant-Man en zou op deze manier een interessante comeback kunnen maken.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania is vanaf 15 februari 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen. Wil je alvast meer weten over M.O.D.O.K voor zijn MCU-debuut? Bekijk dan zijn eigen geanimeerde serie nu op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair