Krijgt deze Disney-klassieker eindelijk een derde deel?

Krijgt deze Disney-klassieker eindelijk een derde deel?

Als het aan Anne Hathaway ligt, liever vandaag dan morgen...

Anne Hathaway heeft een behoorlijke loopbaan als actrice opgebouwd. Ze speelde in de laatste 20 jaar in alles van Oscar-winnende films tot blockbusters. Maar voor een hele generatie fans staat Hathaway vooral bekend om haar hoofdrol in The Princess Diaries uit 2001.

De verfilming van Meg Cabots gelijknamige boek werd in 2004 opgevolgd door sequel The Princess Diaries 2: Royal Engagement, en fans hebben sindsdien gepleit voor een derde deel. En die komt er, als het aan Hathaway ligt!

Aldus de Oscarwinnaar:

"Ik zou het zeker willen doen, en ik zal mijn best ervoor doen. En als we dan ook nog Julie Andrews erbij kunnen betrekken, moeten we er wat van kunnen maken. Voor mijn part gaan we naar haar toe en zetten we een 'green screen' achter haar neer om het te kunnen realiseren."

In 2019 werd al eens gemeld dat er een script zou zijn geschreven voor een derde Princess Diaries-film, maar dat alles afhing van de betrokkenheid van Hathaway en Andrews. Andrews gaf toen nog aan dat ze erover twijfelde na de dood van franchise-regisseur Garry Marshall in 2016.

NieuwsFilm

meest populair