Dikke Lambo's en Frank Grillo in trailer 'Lamborghini'

Dikke Lambo's en Frank Grillo in trailer 'Lamborghini'

De tegenhanger van Ferrari?

Nog niet eens zo heel lang geleden zagen we James Mangolds autofilm Ford v Ferrari met Christian Bale en Matt Damon, en volgend jaar verschijnt van Michael Mann de film Ferrari met onder meer Adam Driver, als Enzo Ferrari.

Maar we krijgen nog een biopic over een man die een groot en geliefd automerk heeft opgericht. In Lamborghini: The Man Behind the Legend zien we het verhaal van Ferruccio Lamborghini. Ja, over het merk Lamborghini.

Ferruccio Lamborghini, geboren en 1916 en overleden in 1993, wordt in de film van Bobby Moresco gespeeld door Frank Grillo (Boss Level, The Purge: Anarchy). Ook zijn er rollen voor onder meer Mira Sorvino, Gabriel Byrne en Eliana Jones.

Eerste trailer en poster voor Lamborghini
Op onderstaand affiche zien we de tekst "From an academy award-winning producer of Crash and Million Dollar Baby". Er moet duidelijk iets verkocht worden. Vervolgens zie je de namen van de drie belangrijkste acteurs in de biopic.

Centraal staat Grillo als Lamborghini, naast een mooie gele oldtimer. Lamborghini: The Man Behind the Legend verschijnt op 18 november beperkt in de States. Hieronder de trailer en poster.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair