3 bijzonder verontrustende filmscènes om bij weg te kijken

3 bijzonder verontrustende filmscènes om bij weg te kijken

Deze filmscènes zijn maar moeilijk om te zien.

De afgelopen dagen is er veel aandacht voor de horrorfilm Terrifier 2. De heftige scènes in de film van regisseur Damien Leone zouden mensen doen overgeven en flauwvallen. Hieronder nog drie scènes die erg akelig zijn.

"Get in my car" - Nocturnal Animals (2016)

Deze film van Tom Ford heeft een verschrikkelijke rol voor Aaron Taylor-Johnson. In de bewuste scène zien we hoe zijn personage Ray Marcus de vrouw en dochter van het personage Tony Hastings (Jake Gyllenhaal) ontvoeren. De manier waarop is verschrikkelijk om te zien en en een behoorlijk verontrustende gedachte om het in het echte leven mee te moeten maken.


The Needle Pit - Saw II (2005)

Nu bevatten de films in de Saw-franchise aan de doorlopende band scènes die je liever niet nog een keer ziet, maar de scène met tienduizenden gebruikte naalden. We zien hoe het personage Amanda (Shawnee Smith) in de 'The Needle Pit' wordt gegooid om een antigif te vinden. Gruwelijk, zeker.


De stoeprand - American History X (1998)

De film American History X is een geliefde productie van Tony Kaye en laat zien hoe een white power skinhead afstand neemt van zijn verleden nadat hij voor een gruwelijk daad in de gevangenis belandde. Het personage van Edward Norton speelt namelijk voor eigen rechter door op brute wijze af te rekenen met een persoon die zijn auto proberen te spelen. Duidelijk een scène om bij weg te kijken.



NieuwsFilm

meest populair