De 5 beste films van Dwayne Johnson zijn gevarieerder dan je denkt

De 5 beste films van Dwayne Johnson zijn gevarieerder dan je denkt

Wat zijn eerdere hits van The Rock?

Op dit moment heeft Dwayne Johnson alias The Rock succes met de DC-superheldenfilm Black Adam. Hieronder zie je de vijf films van de spierbundel die tot op heden het beste zijn ontvangen op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

Vaiana / Moana (95%)

Regie: John Musker, Ron Clements | Hoofdrollen: Dwayne Johnson, Auli'i Cravalho, Rachel House, Temuera Morrison | Kijk op Disney+



In de wereld van Oceanië zet de geboren navigator Moana koers op zoek naar een legendarisch eiland. Tijdens haar ongelooflijke reis werkt ze samen met haar held, de halfgod Maui. Het wordt een actievolle reis dwars door de open oceaan waar ze enorme zeedieren, adembenemende onderwaterwerelden en oude folklore ontmoeten.

Fighting with My Family (93%)

Regie: Stephen Merchant | Hoofdrollen: Florence Pugh, Lena Headey, Nick Frost, Jack Lowden | Koop op Google Play



Fighting with My Family is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar Paige. Paige komt uit een hecht Brits gezin dat helemaal gek is op worstelen. Wanneer zij en haar broer Zak de kans krijgen om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment), grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Maar alleen Paige en niet haar broer wordt uitgekozen om verder te gaan met het zware trainingsprogramma. Ze moet deze harde wereld in haar eentje trotseren en zelf ontdekken wat haar bijzonder maakt en haar een ster kan maken.

Furious 7 (81%)

Regie: James Wan | Hoofdrollen: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez | Kijk op Prime Video



Nadat ze Owen Shaw en zijn crew verslagen hebben, kunnen Dominic Toretto, Brian O'Connor en de rest van de crew weer naar de Verenigde Staten terugkeren. Eindelijk is er weer de mogelijkheid om een gewoon leven te leiden. Maar Owens oudere broer, Ian Shaw is uit op wraak en brengt de levens van de hele crew in gevaar. Nadat ze horen van Hans dood, gaat de crew er op uit om de man die één van hun leden vermoordde te grazen te nemen, voordat hij zijn slag kan slaan.

The Other Guys (78%)

Regie: Adam McKay | Hoofdrollen: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton | Kijk op Netflix



De NYPD rechercheurs Christopher Danson en P.K. Highsmith zijn de stoerste en meest geliefde agenten van New York City. Zij nemen geen tatoeages, men neemt tatoeages van hen. Een aantal bureaus verder zitten de rechercheurs Allen Gamble en Terry Hoitz. Je kent ze misschien van fotos waarop Danson en Highsmith staan, maar dan op de achtergrond, onscherp en met hun ogen dicht. Zij zijn geen helden, zij zijn 'The Other Guys'. Maar elke agent krijgt op een gegeven moment zijn of haar kans. Zo ook Gamble en Hoitz. Ze stuiten op een op het eerste gezicht onschuldige zaak die geen enkele andere rechercheur wil hebben, maar die weleens het grootste misdrijf van New York zou kunnen worden. Het is de kans van hun leven, maar beschikken zij wel over de juiste capaciteiten?

Fast Five (78%)

Regie: Justin Lin | Hoofdrollen: Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson | Kijk op Pathé Thuis



Brian O'Connor werkte samen met Mia Toretto om haar broer, Dominic Toretto, uit de gevangenis te bevrijden. Achterna gezeten door de autoriteiten, komen ze terecht in Rio de Janeiro. Daar moeten ze nog één laatste opdracht doen om hun vrijheid te herwinnen. Ze verzamelen een team van racers om een corrupte zakenman tegemoet te zien. Hij is echter niet de enige die hen achterna zit, ook agent Luke Hobbs zit het drietal achterna, met een boel spektakel als gevolg.

NieuwsFilm

meest populair