Waarom is het zo stil rond 'X-Men'-acteur Michael Fassbender?

Waarom is het zo stil rond 'X-Men'-acteur Michael Fassbender?

Al sinds 2019 is het stil rond de acteur.

De afgelopen jaren kon de Ierse acteur Michael Fassbender zich rekenen tot de allergrootste acteurs in Hollywood. De in Duitsland geboren acteur speelde onder meer in enkele X-Men-films, Shame, Prometheus, 12 Years a Slave en The Light Between Oceans. Nu is het al drie jaar heel stil rond de acteur.

De laatste keer dat we hem in actie zagen was als Erik Lehnsherr / Magneto in X-Men: Dark Phoenix uit 2019. Sindsdien is het stil. Wat is er met Fassbender aan de hand?

Waarschijnlijk doet hij het gewoon even rustig aan in Hollywood. Zo reed hij dit jaar nog de 24 uur van Le Mans, en finishte als 51e. Ook nam hij afgelopen periode enkele films op.

Welke films verschijnen er binnenkort van Fassbender?
Op de IMDb zien we dat hij drie films recent heeft opgenomen. Zo speelt hij de hoofdrol in de voetbalkomedie Next Goal Wins van Thor-regisseur Taika Waititi. Deze film verschijnt in februari 2023.

Ook nam hij reeds de films Kung Fury: The Movie van David Sandberg en The Killer van David Fincher op. Deze films hebben nog geen verschijningsdatum. Ook wordt hij genoemd voor de remake The Wild Bunch.

Fassbender werd twee keer genomineerd voor een Oscar, voor zijn rollen in Steve Jobs (2015) en 12 Years a Slave (2013).

NieuwsFilm

meest populair