De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The School for Good and Evil (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feige | Cast: Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Charlize Theron, e.a. | Kijk direct
Sophie droomt van een leven als prinses. Op een avond worden haar beste vriendin Agatha en zij ontvoerd en meegenomen naar de School van Goed en Kwaad: een instituut waar sprookjesfiguren worden opgeleid. Daar belandt Sophie bij de slechterikengroep en Agatha bij de helden. Beiden zijn niet blij, maar deze indeling brengt wel hun vriendschap in gevaar.

Costa!! (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Karthaus | Cast: Katja Schuurman, Roeland Fernhout, Abbey Hoes, e.a. | Kijk direct
Anna wordt door haar beste vriendin Bibi overgehaald om mee naar Salou te gaan. Daar runt Anna's vader een legendarische nachtclub genaamd Costa. Die club blijkt tegenwoordig echter een vervallen karaokebar. Teleurgesteld besluit Anna samen met een groep nieuwe vrienden haar vader te helpen om Costa nieuw leven in te blazen en de coolste club van Salou te maken.

Uncharted (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, e.a. | Kijk direct
Barman Nathan Drake mist nog altijd zijn broer Sam, die jaren geleden spoorloos is verdwenen. Op een dag wordt Drake meegesleurd op avontuur door Victor Sullivan, een schatzoeker die de best bewaarde goudschat ter wereld op wil sporen. Sullivan blijkt deze missie eerder te hebben proberen voltooien met Sam. Drake en Sullivan hebben nu zowel de schat als Sam te vinden.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair