'The Conjuring 4' wordt alweer nummer 10 in de filmreeks

'The Conjuring 4' wordt alweer nummer 10 in de filmreeks

De franchise blijft maar groeien.

Recent werd duidelijk dat de productie voor het vervolg op The Nun is gestart en deze film moet in september 2023 in de bioscopen verschijnen. Nu wordt duidelijk dat er ook werk wordt gemaakt van een vierde Conjuring-film.

Het script zal volgens The Hollywood Reporter worden geschreven door David Leslie Johnson-McGoldrick en James Wan en Peter Safran zijn opnieuw de producenten van de tiende film in The Conjuring: The Devil Made Me Do It. De vierde film wordt een vervolg op het 2021 verschenen The Devil Made Me Do It.

Patrick Wilson en Vera Farmiga zijn in gesprek om hun rollen als respectievelijk Ed Warren en Lorraine Warren weer in te vullen.

[b]Alweer nummer 10 in The Conjuring Universe[/i]
The Conjuring 4 wordt alweer de tiende film in de reeks die nog geen tien jaar geleden startte met Wans The Conjuring. Er volgden meerdere spin-offs over de pop Annabelle en de "Demon Nun". Ook verscheen de film The Curse of La Llorona.

Er zou gewerkt worden aan de spin-off The Crooked Man die al in 2017 werd aangekondigd, al is het al een tijdje stil rond dat project.

NieuwsFilm

meest populair