Prime Video voegt al deze films toe afgelopen week

Prime Video voegt al deze films toe afgelopen week

Prime Video maakte het lekker druk.

Elke zondag kijken we naar de nieuwe films op Prime Video. Deze week staat duidelijk in het teken van de feestdagen!

Road to Christmas (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Allan Harmon | Cast: Jessy Schram, Teryl Rothery, Matreya Scarrwener, Chad Michael Murray
Maggie Baker is woonachtig in Los Angeles en werkt als televisieproducent. Ze valt voor Danny Wise, de zoon en tevens producent van Julia Wise. Zij zendt jaarlijks een kerstspecial uit op televisie. Maggie heeft het plan Danny en zijn twee vervreemde broers opnieuw met elkaar in contact te laten komen tijdens een live-uitzending van Julia. Maar zijn de broers daar wel blij mee?

Project Christmas Wish (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Beesley | Cast: Amanda Schull, Travis Van Winkle, Travis Van Winkle, Amy Groening
Lucy werkt in een speelgoedwinkel in het kleine plaatsje Elmhurst en laat al jaren kerstwensen uitkomen met haar organisatie Project Christmas Wish. Het achtjarige meisje Max is onlangs met haar vader Lucas naar Elmhurst verhuisd. Lucas heeft sinds de dood van zijn vrouw drie jaar geleden de kerstvreugde verloren. Max wenst dat ze weer eens een kerst zoals voor de dood van haar moeder kunnen hebben. Als Lucy Max haar wens laat uitkomen, merkt ze dat onverwachts ook haar eigen wensen uitkomen, als zij en Lucas dichter naar elkaar toe groeien.

One Winter Proposal (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Yates | Cast: Taylor Cole, Jack Turner, Rukiya Bernard, Dewshane Williams
Megan en Sean waren vroeger samen, maar zijn tegenwoordig te druk met hun levens. Cara en Ben, twee vrienden van het koppel, vragen Megan samen met hen naar een chalet in de omgeving van een skiresort te gaan. Een jaar eerder is het viertal er ook geweest. Cara en Ben vertellen Megan niet dat Sean ook in de buurt is, in de hoop dat de twee opnieuw een relatie krijgen.

One Royal Holiday (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dustin Rikert | Cast: Laura Osnes, Krystal Joy Brown, Tom McGowan, Bradley Rose
Anna Jordan biedt een gestrande moeder en haar zoon onderdak aan tijdens een sneeuwstorm. Ze ontdekt dat de twee de koninklijke familie Galant van Galwick zijn. Anna laat prins James zien hoe ze kerst vieren in haar geboorteplaats en moedigt hem aan zijn hart te openen.

Holiday Date (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Beesley | Cast: Matt Cohen, Brittany Bristow, Teryl Rothery, Bruce Boxleitner
Als de vriend van Brooke Miller hun relatie vlak voor de feestdagen verbreekt, besluit ze naar haar ouders te gaan met Joel, een acteur die zich voor zal doen als haar vriend. Ze heeft haar ex-vriend beschreven als de perfecte man die helemaal gek van kerst is, maar ontdekt dat Joel Joods is en nog nooit kerst heeft gevierd. Wat hij aan ervaring mist, maakt hij echter volledig goed met enthousiasme. Als Joels geheim wordt onthuld, is Brooke?s familie erg benieuwd naar zijn Joodse Chanoekatradities, maar ze worden al snel achterdochtig over zijn ware identiteit.

Songs of Repression (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marianne Hougen-Moraga, Estephan Wagner |
Aan de voet van het Chileense Andesgebergte ligt een idyllische Duitse kolonie. De pracht van de plek verbergt echter een afschuwelijk verleden. In 1961 emigreerden de Duitse prediker Paul Schaefer en zijn gemeenschap naar Chili om daar de armen te helpen. Ze richtten de Colonia Dignidad op, die al snel veranderde in een gesloten sekte waar waardigheid ver te zoeken was. Songs of Repression, van de makers van The Act of Killing, onderzoekt hoe de overgebleven bewoners van de gemeenschap omgaan met 45 jaar kindermisbruik, collectieve afranselingen en slavernij-achtige taferelen. Ook wordt duidelijk dat de ooit idealistische geloofsgemeenschap het terreurbewind van Pinochet steunde door politieke gevangenen te martelen, te vermoorden en in massagraven te begraven op hun enorme landgoed. Met prachtige beelden en intieme gesprekken ontrafelen de documentairemakers een gruwelijke geschiedenis.

Monos (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro Landes | Cast: Sofia Buenaventura, Julian Giraldo, Karen Quintero, Laura Castrillón
Op een woeste hoogvlakte in Colombia staat een stel jongeren strak in het gelid. Een fanatieke commandant blaft zijn 'soldaten' een nieuwe opdracht toe. Naast de krijgsgevangen Amerikaanse dokter (Julianne Nicholson) moeten ze ook een koe gaan verzorgen en bewaken voor De Organisatie. Als de commandant vertrokken is lijkt het echter meer een tienerkamp dan een militaire eenheid. Er wordt gestoeid met elkaar, er wordt gelachen en er ontstaan stelletjes. Maar als de strijd nadert en de koe per ongeluk om het leven komt wordt het menens...

Jazz on a Summer's Day (1959)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bert Stern | Cast: Louis Armstrong, Mahalia Jackson, Chuck Berry, Chico Hamilton
1958: Newport, Rhode Island is het zomerse decor voor het jaarlijkse jazzfestival in dit kleine stadje aan de oostkust van de Verenigde Staten. Behalve een registratie van de optredens van muzikale grootheden als Louis Armstrong, Thelonious Monk, Mahalia Jackson en Chuck Berry, schetst Jazz on a Summer's Day ook een pakkend tijdsbeeld van de stijlvolle Amerikaanse fifties. Regisseur en gelouterd fotograaf Bert Stern bracht niet alleen op intieme wijze de artiesten en hun muziek in beeld, maar filmde met dezelfde passie de bezoekers, de omgeving en toevallige passanten.

Ammu (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charukesh Sekar | Cast: Aishwarya Lekshmi, Naveen Chandra, Bobby Simha, Maala Parvathi
Wat begint als een sprookjeshuwelijk verandert wanneer Ammu geslagen wordt door haar man, een politieagent. Al snel zit ze gevangen in een cyclus van mishandeling waar ze mentaal aan onderdoor gaat. In uiterste nood vindt ze een onwaarschijnlijke bondgenoot om hieruit te ontsnappen.

Moloch (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nico van den Brink | Cast: Alexandre Willaume-Jantzen, Sallie Harmsen, Jack Wouterse, Markoesa Hamer
Wanneer Betriek in haar huis zonder enige aanleiding wordt aangevallen door een onbekende man, gaat ze op zoek naar een verklaring. Steeds vaker wordt ze geconfronteerd met onheilspellende gebeurtenissen. Een eeuwenoude legende lijkt haar familie te terroriseren. Kunnen ze aan hun lot ontkomen?

Initiation (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Berardo | Cast: Isabella Gomez, Lindsay LaVanchy, Froy Gutierrez, James Berardo
Tijdens de introweek van Whiton University komt het zorgeloze feesten van een groep studenten abrupt aan z'n einde wanneer een van de studenten vermoord wordt. De moord ontketent een stortvloed aan sinistere social-media berichten. Ondertussen gaat de killer verder met zijn volgende slachtoffer, de ene na de andere student wordt op gruwelijke wijze vermoord. De studenten en de politie worden gedwongen om zo snel mogelijk de moordenaar te vinden.

NieuwsFilm