Ariana DeBose valt op in doorzichtig mini-jurkje op Instagram

Ariana DeBose valt op in doorzichtig mini-jurkje op Instagram

Het talent spat eraf bij haar.

Ariana DeBose valt op in een doorzichtig mini-jurkje op Instagram. Ze heeft een fotosessie voor het jaarlijkse women's event van Elle. Meer foto's van haar staan hier.

Ariana DeBose viel namelijk op met een Oscar voor haar bijrol in de nieuwe West Side Story van Steven Spielberg. Maar ze is geen nieuwkomer. Ze treedt al 10 jaar op in Broadway.

Vol talent
Het talent spat eraf bij haar. Ze kan zingen, dansen en acteren. Toch waren er ook nare reacties, vertelt zij: "Er werd gezegd dat ik een Oscar kreeg voor mijn bijrol, omdat ik latina ben en queer. Maar dat is niet zo. Dat is gewoon haat. Die gesprekken hadden we niet gevoerd, als ik niet zo goed was."

"Maar ik ben niet zomaar goed. Ik werk er hard voor. Ik leer, val en oefen. Ik wil die gouden ster ook alleen maar als ik weet dat ik er hard voor gewerkt heb. Vooral jonge mensen mogen weten dat zij hun dromen na kunnen jagen. En dat zij creatief mogen zijn."

Veel warmte
Ze was erg blij dat zij zoveel warmte voelde bij die prijsuitreiking. En zij voelt wel zeker de support van veel mensen in Hollywood voor wat zij doet. En daar is zij blij mee.
"Het zou nog fijner zijn als meer mannen de vrouwen toejuichen in Hollywood," zegt zij.

Ze zal eerdaags verschijnen in meer films, waaronder eentje van Marvel, en zegt blij te zijn meer kansen te hebben en nog meer te kunnen leren. "Mijn kracht zit ook in het accepteren van de uitdaging en weten dat er meer te leren valt."


Wil je de 31 jarige Ariana DeBose in haar jurkje zien? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair