Anne Hathaway functioneerde totaal niet op de filmset met deze superster in de buurt

Anne Hathaway functioneerde totaal niet op de filmset met deze superster in de buurt

Zij koestert haar vriendschap nu wel met hem

In de nieuwe drama-film Armageddon Time speelt Anne Hathaway de moeder van een kind dat zich anders ontwikkelt. Het scenario is geschreven door James Gray, een van Anne's favoriete regisseurs. Het is het verhaal over zijn eigen jeugd in New York.

Ook Anthony Hopkins heeft een rol in deze film. En daar begon het probleem: een superster als Anne Hathaway met moeilijke films als Dark Water stond spontaan met een mond vol tanden op de filmset. Ze was volledig onder de indruk. En hun eerste dag samen liep volledig mis.

Levende legende
Ze vertelt eerlijk hoe dat kwam en wat zij er vervolgens aan deed. "Ik probeerde niet onder de indruk te zijn van hem. De eerste dag op de set functioneerde ik totaal niet. Ik kreeg geen woord over mijn lippen. Mijn dialect lukte ook niet."

Aan het einde van de dag dacht ik: "Vooruit, je hebt al meer met levende legendes gewerkt. Je kunt dit. Iedereen kan dit gedrag vertonen in de buurt van Anthony Hopkins. Zo raar was je niet. Gedraag je morgen gewoon als een normaal persoon. Dat vindt hij vast fijner."

Mooie vriendschap
Nadat zij zichzelf had toegesproken, ging het beter. Anne en Anthony zijn nu vrienden van elkaar en sturen elkaar vaak berichten. Die vriendschap is Anne heel dierbaar. Ze koestert hun relatie en vertelt:

"Ik wil niet vooringenomen klinken, maar hij is een zogeheten verlichte ziel. Hij is ongelooflijk zachtmoedig en gul in het delen van zijn levenservaring. Hij is een plezierig mens."

Het interview van Today staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair