'Megan Fox totaal onherkenbaar door plastische chirurgie'

'Megan Fox totaal onherkenbaar door plastische chirurgie'

Ook wordt de actrice vergeleken met Kim Kardashian.

Is Megan Fox veranderd in een Kardashian? Sommige fans menen van wel na het zien van de nieuwe fotoreeks die de actrice op Instagram heeft geplaatst.

"Ben je langzaam aan het veranderen in een Kardashian?" vraagt een van haar volgers letterlijk, verwijzend naar de beroemde realityfamilie. "Je lijkt totaal niet meer op jezelf", schrijft een ander.

Sommige fans denken dat Fox aan de cosmetische chirurgie is gegaan. "Laat niet te veel aan jezelf sleutelen. Je bent ontzettend knap. Wees niet zoals die anderen en behoud je eigen look", reageert iemand.

Zelf heeft Fox overigens nooit publiekelijk iets gezegd of ze wel of niet iets aan haar uiterlijk heeft laten doen. En dat hoeft natuurlijk ook niet, want dat is aan haarzelf.

Complimenten
Gelukkig zijn er ook een hele hoop volgers die juist wel complimenten en lieve reacties voor de actrice over hebben. En die zijn meer dan terecht, want Fox ziet er fantastisch uit.

"Je ziet er geweldig uit", schrijft een van haar fans bijvoorbeeld. Een andere volger is helemaal onder de indruk: "We zijn het niet waard om jou te mogen aanschouwen".

NieuwsFilm

meest populair