Eindelijk krijgt deze geliefde horrorfilm een vervolg!

Eindelijk krijgt deze geliefde horrorfilm een vervolg!

Een van de beste gameverfilmingen ooit krijgt een waardige sequel.

Gamesbedrijf Konami heeft gisteren officieel aangekondigd dat er een nieuwe Silent Hill-film komt met de titel Return to Silent Hill. Er gingen al maanden geruchten dat er meerdere Silent Hill-projecten aan zitten te komen, maar nu weten we ook echt welke dat zijn.

Naast een aantal nieuwe Hill-games komt er dus ook een nieuwe film. En het meest opmerkelijke eraan is dat Christophe Gans, regisseur van de eerste film, terugkeert voor het vervolg! Eveneens is er de terugkeer van Victor Hadida, producent van de eerdere films.

Enthousiaste regisseur
In de video hieronder zie je Gans en Hadida aan het woord over de nieuwe film. Gans geeft aan dat hij Konami heeft weten te overtuigen dat er een nieuwe film gemaakt moest worden en dat de ontwikkelaar 100% achter zijn wens stond.

Gans licht daarnaast toe hoeveel respect hij heeft voor de Silent Hill-spellen en daarom trouw zal blijven aan het bronmateriaal. Daarnaast bevestigde hij dat het beroemde personage Pyramid Head zal terugkeren, maar dat was ook wel te verwachten.

Het is nog onduidelijk wanneer Return to Silent Hill moet verschijnen, maar de opnames zouden in februari 2023 al moeten beginnen.



NieuwsFilm

meest populair