Ook deze acteur tekent voor een belangrijke rol in 'Joker: Folie à Deux'

Ook deze acteur tekent voor een belangrijke rol in 'Joker: Folie à Deux'

Harry Lawtey komt de al indrukwekkende cast versterken.

Joker: Folie à Deux staat bij de nodige filmfanaten hoog aan het 'te kijken'-verlanglijstje. Joaquin Phoenix zal wederom in de huid kruipen van de iconische Joker, maar ook de rest van de cast mag er zijn. Deze wordt ook alsmaar indrukwekkender!

Phoenix wist natuurlijk hoge ogen te gooien in het origineel. Dankzij zijn glansrol in de film van Todd Phillips won hij zelfs een Oscar. Dit smaakte naar meer, dus beide mannen keren terug voor de sequel. Enkele grote namen hebben ook al voor het vervolg getekend.

Cast
We weten al enige tijd dat niemand minder dan Lady Gaga in de huid zal kruipen van het bekende personage Harley Quinn. Ook wist Brendan Gleeson, o.a. bekend van de Harry Potter-franchise, recentelijk een belangrijke rol in het tweede deel te bemachtigen. Hetzelfde kan nu gezegd worden van Harry Lawtey.

De 25-jarige Lawtey is nog een tamelijk nieuw gezicht in Hollywood, maar de jonge acteur wordt wel telkens bekender. Hij was al in films te zien als City of Tiny Lights en The Pale Blue Eye, maar hij wist voornamelijk indruk te maken in series als Industry en Magpie Murders.

Wat te verwachten
Er is verder nog maar tamelijk weinig bekend over zijn rol en wie hij zal spelen, al blijkt het wel om een belangrijk personage te gaan. Hoe het er precies uit zal komen te zien dat weten we over precies twee jaar. Pas dan komt Joker: Folie à Deux uit.

NieuwsFilm

meest populair