Oh nee... Warner Bros. schrapt opnieuw een grote film!

Oh nee... Warner Bros. schrapt opnieuw een grote film!

Na 'Batgirl' wordt ook de stekker getrokken uit 'Zatanna'.

Blijkbaar weet Warner Bros. hoge ogen te gooien met Black Adam. De superheldenfilm met Dwayne Johnson is tot nu toe erg sterk onthaald, maar toch is het nog steeds een beetje 'een zooitje' bij DC. Zo werd plotsklaps Batgirl uit het niets geannuleerd en nu is weer een ander groot project gecanceld.

Het gaat hier om Zatanna, een superheldin die normaalgesproken ook haar eigen live-action film zou moeten krijgen. Dit gaat echter niet langer door. Niet alleen Batgirl en Zatanna zijn de dupe van de nodige veranderingen bij Warner Bros. en dus DC, maar ook de reboot van Constantine werd al eerder geschrapt.

Wat nu?
Emerald Fennell, o.a. bekend van de sterk onthaalde Promising Young Woman, zou Zatanna voor haar rekening nemen, terwijl niemand minder dan J.J. Abrams de Constantine-serie zou maken. Beide films zouden normaal op HBO Max uitkomen. Constantine werkte zelfs naar een cross-over toe met Justice League Dark, maar het mocht niet zo zijn.

Blijkbaar zijn beide regisseurs op zoek naar andere streamingdiensten die wel geïnteresseerd in hun projecten zijn, maar dit wordt geen makkelijke zoektocht. Nu dat er een nieuwe baas is bij DC, die meer wil investeren in grote bioscoopfilms i.p.v. de streamingdienst, zien we de nodige projecten geannuleerd worden.

Goed nieuws
Gelukkig is er niet alleen maar slecht nieuws. Vanwege deze veranderingen en annuleringen kan wel worden gewerkt aan andere grootschalige projecten. Zo lijkt het erop dat bijvoorbeeld Henry Cavill toch terugkeert als Superman en het op een gegeven moment zelfs zal opnemen tegen Black Adam. Dit belooft natuurlijk wel een heel gaaf avontuur te worden!

NieuwsFilm

meest populair