Netflix heeft weer een ware topfilm in huis gehaald

Netflix heeft weer een ware topfilm in huis gehaald

'Knives Out' met Daniel Craig komt binnenkort naar de streamingdienst.

Netflix heeft de rechten bemachtigd van Knives Out: een mysteriefilm van Rian Johnson waarin Daniel Craig schittert als privédetective Benoit Blanc. De eerste film blijkt nu ook naar de streamingdienst te komen, zo kondigt Netflix alvast aan.

Knives Out is een absolute aanrader. Recensenten hadden haast niets dan lovende woorden over voor Johnsons film (op Rotten Tomatoes scoort de film 97 procent - met een gemiddelde beoordeling van 8.3). Het script werd genomineerd voor een Oscar.

Ook in de bioscopen was Knives Out een succes. Met een budget van 40 miljoen dollar, wist hij ruim 310 miljoen dollar op te halen. De makers konden dan ook flink wat winst bijschrijven.

Niet voor niets kocht Netflix in 2019 de rechten van de franchise en twee vervolgfilms voor een ongekend hoog bedrag van 469 miljoen dollar. De eerste vervolgfilm, Glass Onion: A Knives Out Mystery, zal vanaf 23 december beschikbaar zijn.

Knives Out (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Stuur melding
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey de dag na zijn verjaardag dood wordt aangetroffen in zijn landhuis, wordt de excentrieke speurneus Benoit Blanc ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Van zijn complexe familie tot toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid te achterhalen.



Het is niet bekend wanneer Knives Out precies op Netflix zal verschijnen, maar naar verwachting is dat nog dit jaar. Houd de streamingdienst en de Netflix-updates op FilmTotaal de komende tijd dus goed in de gaten om deze geweldige mysteriefilm niet te missen.

NieuwsFilm

meest populair