Officieel: Deze 'Star Wars'-held krijgt enorme rol in Marvel Cinematic Universe

Officieel: Deze 'Star Wars'-held krijgt enorme rol in Marvel Cinematic Universe

Harrison Ford neemt de rol van General Ross over.

Het nieuws dat Harrison Ford de rol van General Ross gaat spelen in het Marvel Cinematic Universe is maandag officieel bevestigd door de twee belangrijkste bronnen voor filmnieuws: Deadline en The Hollywood Reporter. Interessant is dat Ford niet blijkt te hebben getekend voor één project, maar meerdere.

De rol van General Thaddeus 'Thunderbolt' Ross werd voorheen vertolkt door William Hurt, die in maart dit jaar op 71-jarige leeftijd is overleden. Hij speelde het personage voor het laatst in Black Widow (2021).

Het feit dat Marvel nu een andere (en hele bekende) acteur heeft ingehuurd, bewijst dat General Ross een belangrijke rol zal krijgen in het Marvel Cinematic Universe. De kans is groot dat hij in een toekomstig project zal veranderen in de Red Hulk, zoals in de stripboeken ook gebeurde.

Meerdere projecten
Interessant is dat Ford voor meerdere projecten heeft getekend. Hoewel de meeste media tot nu toe alleen hebben gemeld dat hij Captain America: New World Order te zien zal zijn, kan The Hollywood Reporter nu bevestigen dat de acteur ook een aandeel heeft in Thunderbolts (al was dat haast een inkoppertje).

Captain America: New World Order moet in mei 2024 in de bioscopen verschijnen. Thunderbolts volgt twee maanden later. Ford heeft dus een lekker drukke periode voor de boeg.

NieuwsFilm

meest populair