Deze 3 topactrices gingen voor mislukte botox maar lieten het snel weer weghalen

Deze 3 topactrices gingen voor mislukte botox maar lieten het snel weer weghalen

Je moet je gezicht wel nog kunnen bewegen als je acteert!

Het komt wel vaker voor dat bekende actrices voor plastische chirurgie gaan. Denk bijvoorbeeld maar aan Catherina Zeta-Jones en Linda Evangelista. Laatstgenoemde heeft er spijt van, maar kan het resultaat helaas niet meer omdraaien. Hier zijn drie wereldberoemde actrices die de operaties wel weer ongedaan hebben gemaakt.

Het is namelijk bijna onmogelijk om terug te gaan naar je 'oude zelf' wanneer je voor heftige operaties bent gegaan. Botox kan echter wel ongedaan gemaakt worden. Hier weten de drie onderstaande namen genoeg vanaf.

1: Cameron Diaz
Diaz, o.a. bekend van Vanilla Sky en Charlie's Angels, acteert de laatste jaren veel minder. Ze had namelijk niet zo veel zin meer in alle drukte van de filmwereld. Diaz dacht ook dat ze botox nodig had om 'relevant' te blijven, maar hier had ze spijt van.

Zo zei dat ze het had geprobeerd maar snel weer ongedaan liet maken: "Het veranderde mijn hele gezicht op zo'n rare manier. Ik wist meteen dat ik hier vanaf moest. Ik wilde er niet zo uitzien! Ik heb veel liever mijn eigen gezicht dat natuurlijk oud wordt dan een gezicht dat niet 'van mij' is!"

2: Gwyneth Paltrow
De met een Oscar bekroonde Paltrow, bekend van de nodige Marvel-films, probeert graag alles uit om er goed uit te blijven zien. Eerlijk is eerlijk, op 50-jarige leeftijd ziet de actrice er nog fantastisch uit, maar botox, daar gaat ze nooit meer voor.

Paltrow heeft het namelijk geprobeerd, maar het blijft bij een enkele keer. Zo zei de actrice zelf: "Ik wil er graag goed uitzien, dus ik ben voor alles in. Het enige waar ik spijt van heb is botox. Dat was een keer en nooit meer. Ik zag er echt krankzinnig uit. Ik leek wel Joan Rivers!"

3: Nicole Kidman
Een van de bekendste en geliefdste actrices uit Hollywood. Kidman weet eigenlijk elke keer wel weer hoge ogen te gooien in de nodige films (en series) en ook al is ze 55, haar agenda staat nog steeds bomvol.

Ze staat dus behoorlijk veel in de spotlights. Ondanks het feit dat Kidman nooit is gegaan voor een grote ingreep wat betreft plastische chirurgie, heeft ze wel botox geprobeerd. Dit was een verkeerde keuze: "Ja, ik heb aan botox gedaan, maar ik heb het weer laten weghalen. Ik kon mijn gezicht helemaal niet meer bewegen!"

NieuwsFilm

meest populair