Zegt Jamie Lee Curtis nu echt dat Arnold Schwarzenegger een vervolg op 'True Lies' regelt?

Zegt Jamie Lee Curtis nu echt dat Arnold Schwarzenegger een vervolg op 'True Lies' regelt?

Niet alleen werd zij bij haar feestje vereeuwigd in cement ...

Topactrice Jamie Lee Curtis voegt eerdaags met Halloween ends weer een klassieker toe aan haar lange lijst met films. De 63-jarige ster wordt al jaren op verschillende manieren vereeuwigd.

Van de week werd opnieuw haar bestaan gevierd en mocht Jamie Lee Curtis haar handen en voeten in cement afdrukken bij het TCL Chinese Theatre in Los Angeles. Entertainment Tonight was erbij en plaatste delen van het feestje op YouTube en hieronder.



Trots en vol lof
"Weet je, dit voelt gewoon cool. Ik kom hier al vanaf dat ik een kind ben. Als mensen op bezoek zijn, breng ik hen ook hier," vertelt Jamie Lee aan Entertainment Tonight. Bij haar speech vertelt zij zichtbaar emotioneel dat zij trots is op haar ouders die ook acteurs waren. En zij is trots op haar gezin en haar goede vrienden - door dik en dun..

Onder alle beroemdheden waren ook haar maatjes Arnold Schwarzenegger en Melanie Griffith aanwezig die een toespraak mochten houden. Melanie Griffith is vol lof en vertelt dat Jamie Lee altijd zichzelf is en zichzelf blijft verbeteren. "Ze laat zien wat vrouwelijke kracht is en weigert zich aan te passen naar wat de filmindustrie of media wenst."

Vervolg op True Lies
Opnieuw levert Arnold Schwarzenegger een goede speech af. "Normaal heeft een acteur in Hollywood een hitfilm of twee. Deze vrouw levert al meer dan 40 jaar succesvolle films af. Het maakt niet uit in welke genre. Dat kan zij gewoon. Dat geeft wat om over te denken."

Ook vertelt hij dat Jamie Lee de meest buitengewone actrice is met wie hij gewerkt heeft. Of er een vervolg zal zijn op de iconische True Lies naar aanleiding van dit event? Jamie Lee vertelt aan Entertainment Tonight hieronder dat zij het net aan Arnold vroeg. En Arnold gaat er meteen mee aan de slag. Netwerken en een feestje gaan duidelijk goed samen.



NieuwsFilm

meest populair