'Halloween'-actrice heeft spijt van botox in gezicht

'Halloween'-actrice heeft spijt van botox in gezicht

Jamie Lee Curtis waarschuwt: vermijdt plastische chirurgie!

Op FilmTotaal hebben we al de nodige artikelen voorbij zien komen van bekende actrices die voor plastische chirurgie zijn gegaan. Dit pakt lang niet altijd even goed uit. Nu deelt ook Jamie Lee Curtis haar verhaal.

Curtis, voornamelijk bekend van de Halloween-franchise, liet zich tijdens een recent interview uit over botox. Vele sterren willen het hier niet over hebben en houden het graag geheim wanneer ze voor een soortgelijke operatie gaan, maar Curtis niet. Zij wil juist dat iedereen krijgt te horen dat het niet de oplossing is.

Spijt
Net zoals de nodige andere beroemdheden had Curtis eveneens enige tijd moeite met 'normaal' ouder worden, waardoor ze botox uitprobeerde. Ze was echter absoluut niet blij met het resultaat. Zo zegt ze: "Ja, ik ben voor plastische chirurgie gegaan. Zou ik het weer doen? Zeker niet!"

Curtis vervolgt: "Ik heb botox in mijn gezicht laten spuiten en ja, je hebt daarna niet meer die grote rimpel in je gezicht zitten, maar natuurlijk is het niet. Ik leek op een plastic pop!"

Niet doen
Curtis deelt haar verhaal voornamelijk om haar dochters, de 26-jarige Ruby en de 35-jarige Annie, te waarschuwen om niet dezelfde fout te maken. Zo gaat ze verder: "Ik heb het geprobeerd en het werkt gewoon niet. Ik deel dit advies nu met de wereld en vooral met mijn dochters: knoei niet met je gezicht!"

NieuwsFilm

meest populair