Dit stuk groente windt actrice uit 'Jennifer's Body' behoorlijk op

Dit stuk groente windt actrice uit 'Jennifer's Body' behoorlijk op

Het is tamelijk duidelijk wat Amy Sedaris wil laten zien...

Het komt wel vaker voor dat modellen en actrices 'spannende kiekjes' delen op sociale media zoals Instagram en TikTok. Amy Sedaris doet nu hetzelfde, al gaat het niet om een foto van zichzelf maar van een vervormde peper.

Sedaris, bekend van series als BoJack Horseman en The Book of Boba Fett maar ook van films als Elf en Jennifer's Body, deelde gisteren een kiekje op haar Instagram-pagina van een 'sexy peper'. Binnen de kortste keren werd de foto duizenden keren 'geliked'. Bekijk deze hieronder.



Peper
Hoewel het enkel en alleen om de foto van een groente gaat, zet Sedaris er de tekst bij van het nummer Baby Got Back van Sir Mix-a-Lot, dat weinig aan de verbeelding overlaat. Ook staan er de hashtags #weseewhatwewanttosee en #thesexualvegetable bij, dus het is wel tamelijk duidelijk wat de actrice hierin ziet...

Hoewel Sedaris het leuk vindt om vaker kiekjes te delen met haar fans, zit ze zeker niet stil. Dit jaar zal ze nog te zien zijn in de R-rated film Somebody I Used to Know van Dave Franco, maar ook haar agenda staat al vol. Na deze film heeft ze maar liefst 3 andere projecten gepland.

NieuwsFilm

meest populair