De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Curse of Bridge Hollow (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Wadlow | Cast: Priah Ferguson, Marlon Wayans, Kelly Rowland, e.a. | Kijk direct
Howard, die werkt op een middelbare school, heeft helemaal niets met Halloween. Wanneer Sydney, zijn dappere tienerdochter, rommelt met een ouijabord, laat zij per ongeluk een demon vrij. Deze kwade geest laat alle decoraties in de stad tot leven komen. Howard moet noodgedwongen samenwerken met zijn dochter om de boel te redden.

Blackout (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Macaroni | Cast: Josh Duhamel, Abbie Cornish, Nick Holte, e.a. | Kijk direct
Cain wordt wakker in een Mexicaans ziekenhuis. Hij blijkt zijn herinneringen kwijt te zijn. Wanneer hij ene Anna ontmoet, duurt het niet lang voordat hij weer weet wie hij is. Cain moet voor zijn leven vechten wanneer verschillende vijandige kartels de jacht op hem openen. Hij blijkt van elk kartel wel iets te hebben gestolen.

Father Stu (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rosalind Ross | Cast: Mark Wahlberg, Mel Gibson, Jacki Weaver, e.a. | Kijk direct
Na een mislukte bokscarrière, verhuist Stuart naar Los Angeles met de droom om een ster te worden. Hij neemt een baantje bij een supermarkt en ontmoet daar Carmen, een lerares op een zondagschool. Vastbesloten om haar voor zich te winnen, besluit hij naar de kerk te gaan. Na een bijna fataal motorongeluk, vindt hij daar ook zijn roeping: hij wil priester worden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair