'Terminator'-acteur is nu echt compleet onherkenbaar

'Terminator'-acteur is nu echt compleet onherkenbaar

Hij heeft helaas niet de veelbelovende carrière gehad die werd verwacht...

Edward Furlong was één van de meest veelbelovende (kind)acteurs in de jaren tachtig/negentig. Hij wist op jonge leeftijd grote rollen te bemachtigen in mega-blockbusters Terminator 2: Judgement Day en American History X. Hoe komt het dat we zo'n lange tijd niks van hem hebben gehoord en wat doet hij nu?

Furlong brak op 13-jarige leeftijd door als de jonge John Connor in de Terminator-film. Vanaf dat moment scoorde de acteur de ene na de andere rol in grote films, maar vandaag de dag is hij niet meer te zien. Nu is hij eindelijk weer eens 'gespot'.

Foto
Het is tamelijk zeldzaam dat de acteur zich in het openbaar laat zien, maar in New York werden er meerdere kiekjes van Furlong gemaakt. Fans van de acteur schrokken, aangezien hij bijna niet meer te herkennen is. De foto's zien hier te zien.

De acteur werd dus in een klap wereldberoemd, maar had hier veel moeite mee. Ondanks het feit dat hij nu vier jaar sober is, heeft hij lang last gehad van meerdere verslavingen. Zo dronk Furlow behoorlijk veel alcohol en deed hij ook aan zware drugs, waardoor hij meerdere problemen heeft gehad met de politie. Dit zorgde ervoor dat zijn eens zo veelbelovende carrière ook weer razendsnel tot een eind kwam.

Zorg
De laatste keer dat Furlow iets van zich liet horen was eerder dit jaar. De acteur vertelde toen dat hij al vaker een overdosis had gehad en hem een nieuw gebit gemaakt moest worden aangezien hij geen tanden meer had vanwege alle drugs.

Zo zei Furlow in juli: "Ik vind het raar om het over mijn tanden te hebben, want ik leef en adem niet meer zoals eerst. Elke keer wanneer ik in de spiegel kijk voel ik me rot door wat ik mijn eigen lichaam heb aangedaan. Ik probeer het nu alsnog enigszins recht te zetten."

"Het is mijn eigen fout, maar toen ik al op zo'n jonge leeftijd zo succesvol werd raakte ik de weg kwijt. Ik wist niet wat ik met mijn geld moest doen en ik maakte vele verkeerde keuzes. Er was echter niemand om mij te helpen, dus ik moest helemaal alleen mijn boontjes doppen, al deed ik dit niet op de juiste manier".

NieuwsFilm

meest populair