Eerste trailer 'De Tatta's': de grote concurrent van 'Avatar 2'?

Eerste trailer 'De Tatta's': de grote concurrent van 'Avatar 2'?

Nieuwe Nederlandse komedie.

Via Independent Films hebben we hieronder de eerste trailer voor de film De Tatta's. De komedie verschijnt in december en is na Avatar: The Way of Water dé film die in die maand verschijnt. Toch?

Of dat zo is, zullen velen betwijfelen. Maar dit neemt niet weg dat je hieronder de trailer kunt bekijken en kunt beoordelen of je de film van regisseur Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!, Casanova's) op het witte doek wil zien.

De film gaat over Erik van Kampen (Leo Alkemade) die schatrijk wil worden. Zo kan hij namelijk een nóg grotere villa voor zijn gezin kopen. Maar alles spat uiteen als een investering compleet misloopt.

Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. En dan leren ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) en dat leidt tot bijzondere vriendschappen.

Eerste trailer De Tatta's
Het script komt van Donny Singh en is gebaseerd op een idee van Singh en Luuk Ornstein. Op 22 december 2022 komt de film uit in de Nederlandse bioscoop. Na de trailer ook de poster.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair