'Spider-Man 4' verschijnt mogelijk sneller dan je denkt

'Spider-Man 4' verschijnt mogelijk sneller dan je denkt

Geruchtenmolen Spidey 4 draait weer.

Eerder deze week werd bekend dat Marvel Studios heel wat eerder aangekondigde films heeft uitgesteld. Opvallend is dat Marvel en Sony Pictures nog steeds niet het vervolg op Spider-Man: No Way Home hebben aangekondigd.

De twee studio's gaan de film wel weer samen maken en met het oog op de afsluiting van deel drie wordt het interessant om te zien waar de spinnemans van Tom Holland zal belanden.

Nu is er het gerucht dat Spider-Man 4 al in 2024 gaat verschijnen en dat is toch sneller dan gedacht. Volgens The Cosmic Circus heeft Sony Pictures het plan om 12 juli 2024 de vierde film uit te gaan brengen.

Spider-Man 4 in Sony's Spider-Man Universe?
De kans bestaat ook dat de Spider-Man uit het MCU de definitieve overstap maakt naar Sony's Spider-Man Universe. Het zou niet eens gek zijn als Spider-Man en Venom - van die andere Tom - elkaar voor het eerst ontmoeten in juli 2024.

De datum 12 juli staat al even gemarkeerd als een moment waarop er een nieuwe Marvel-film van Sony moet verschijnen. De studio werkt ook aan de films Kraven the Hunter, El Muerto en Madame Web. Die verschijnen voor die tijd.

NieuwsFilm

meest populair