Dwayne Johnson ziet er bruut afgetraind uit op Insta-foto

Dwayne Johnson ziet er bruut afgetraind uit op Insta-foto

Niet alleen voor 'Black Adam' is hij stevig!

Het is eindelijk bijna zover en dan kunnen we Black Adam zien. In de nieuwe superheldenfilm van DC speelt Dwayne 'The Rock' Johnson de hoofdrol. Heel gek is dit niet, aangezien de acteur een goddelijk en mega gespierd lichaam heeft. Dat zal zeker niet veranderen, ook zelfs nu de opnames achter de rug zijn.

De geliefde acteur moest (en moet nog steeds) de film flink promoten. De laatste paar dagen geeft hij dan ook het ene na het andere interview. Hoewel Johnson dit elke keer weer met een glimlach doet, liet hij wel weten dat hij ook wat weer tijd voor zijn eigen nodig had. Dit doet de ex-worstelaar door weer flink te gaan zweten in het krachthonk.

Kiekje
Johnson deelt maar wat graag kiekjes en filmpjes op zijn Instagram-pagina. Gek is dit niet, aangezien The Rock maar liefst een ongelofelijke 340 miljoen volgers heeft en zijn fans ook op de hoogte wil houden van zijn leven.

In de onderstaande foto schrijft hij: "Ik moest echt even wat stoom afblazen. De laatste vier dagen heb ik echt met honderden journalisten gesproken. Ik hou gigantisch veel van mijn baan, maar ik moet ook aan 'mijn ziel denken'. Het is 12:30 en ik heb net mijn benen getraind. Dit is het gezicht van pure vreugde!"



Gespierd
De acteur is natuurlijk altijd gespierd geweest, maar daar traint hij ook keihard voor. Ondanks het feit dat hij net goed en wel klaar is met Black Adam zal Johnson niet stilzitten. Hij heeft alweer meerdere (actie)films op de agenda staan, dus hij zal ook gewoon blijven doortrainen!

NieuwsFilm

meest populair