Abbey Hoes in bed met 3 vriendinnen op Insta-beelden

Abbey Hoes in bed met 3 vriendinnen op Insta-beelden

De actrice promoot erop los.

Actrice en celeb Abbey Hoes zagen we dit jaar in de mogelijk grootste Nederlandse romkom die in de bioscopen verscheen en ze werd ook nog eens 'FHM Mooiste vrouw van Nederland 2022'. Maar ze doet meer.

Naast het spelen in films en series, en hier en daar wat snabbels op televisie, is ze ook druk bezig op Instagram. Ze verzamelde tot op heden een respectabele 192k volgers en dat hebben de merken ook door.

Maar eerst even kort haar films en series dit jaar. We zagen Abbey al in de bioscoopfilm Costa!! en maar liefst vier series, namelijk Dirty Lines, Lost Luggage, Dertigers en Five Live. Ook is het nog wachten op haar film Nomad.

Opvallend op Insta
In een promotioneel geheel zien we Abbey nu op en in haar bed, in verschillende kleding en niet met een, maar zelfs drie vriendinnen.

"Mijn papa is architect en daardoor groeide ik op tussen de tekenspullen, stoffenrekken en kleurenwaaiers. Om nu zelf zo met kleuren en patronen in de weer te gaan voelde echt een beetje als thuiskomen. En dan helemaal feest als je ook nog eens mag shooten met je vriendinnen 🥰🥰🥰," schreef ze er onder meer bij.


De 28-jarige Abbey Hoes op en in haar bed zien? Check de beelden dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair