Zo rijk is Julia Roberts uit 'Ocean's Eleven' en 'Pretty Woman'

Zo rijk is Julia Roberts uit 'Ocean's Eleven' en 'Pretty Woman'

In 2000 ontving zij al 20 miljoen voor haar rol in 'Erin Brockovich'.



Jaarlijks verdient zij wel met haar films en andere ondernemingen 20-30 miljoen. En dat terwijl zij in 1990 nog 300.000 dollars ontving voor de film Pretty Woman. In 2000 ontving zij al 20 miljoen voor haar rol in Erin Brockovich. Al haar films samen brachten een omzet van 2,8 miljard, waarmee zij een van de meest waardevolle actrices blijkt te zijn.

Hoe het begon
De ouders van Julia waren zelf ook acteurs en gaven drama-les. Na haar jeugd in Georgia vertrok Julia naar New York en studeerde daar drama en werkte als model. Al vanaf 1987 worden haar films goed ontvangen met films als Steel Magnolias.

Voor haar rollen wordt zij regelmatig genomineerd en sommigen worden ook verzilverd. Zo heeft zij al verschillende Golden Globes en een Oscar mogen ontvangen. Julia was de eerste actrice op de lijst van de meest invloedrijke vrouwen in Hollywood rond 1990 en weet er nog altijd in te staan.

Hoe zij leeft
Samen met haar man Daniel Moder heeft zij 3 kinderen. Ze bezitten verschillende huizen in Malibu, Los Angeles, New Mexico en New York. Haar broer Eric Roberts werkt ook als acteur. Haar nichtje Emma Roberts is actrice. Met haar twee zussen, Lisa en Marisa, runt Julia de productiemaatschappij Red Om. Als producer maakt zij American Girl films.

Julia maakt zich hard voor verschillende goede doelen als UNICEF en Earth Biofuel. Zij verleent daartoe ook haar stem aan verschillende natuurdocumentaires. Ook is zij al jaren het gezicht van het merk Lancôme.

Het artikel in de Celebrity Networth staat hier. Julia gaf laatst interviews voor haar nieuwste film Ticket to paradise, zoals bij CBS Sunday Mornings hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm