M. Night Shyamalan komt met tweede mysterieuze thriller

M. Night Shyamalan komt met tweede mysterieuze thriller

Even geleden verscheen al de trailer voor Knock at the Cabin.

Recent verscheen voor de apocalyptische horrorthriller Knock at the Cabin, de eerstvolgende film van de bekende regisseur M. Night Shyamalan, de eerste trailer. Nu is alweer een film voor de regisseur officieel op de kalender gezet.

Waar Knock at the Cabin op 3 februari 2023 in première moet gaan, moet de daaropvolgende van Shyamalan op 5 april 2024 verschijnen. Dit nieuws komt via de website Deadline.

Mysterieuze film in 2024
Verdere details zijn niet onthuld over de mysterieuze film van de regisseur van onder meer The Visit, Split, Glass en Old. Het zou wel een thriller worden, maar dat is uiteraard geen onbekend terrein voor Shyamalan.

Dit nieuws betekent dat Universal Pictures en Shyamalan langer aan elkaar verbonden blijven, aangezien ze oorspronkelijk een deal hadden voor twee films. De film in 2024 wordt de derde achtereenvolgende samenwerking.

Eerst krijgen we dus Knock at the Cabin en daarin zien we rollen voor Jonathan Groff, Rupert Grint, Nikki Amuka-Bird, Ben Aldridge, Abby Quinn en Dave Bautista. Hieronder nogmaals de trailer voor die film.



NieuwsFilm

meest populair