Holly Mae Brood in trailer Netflix-misdaadfilm 'The Takeover'

Holly Mae Brood in trailer Netflix-misdaadfilm 'The Takeover'

Wederom een Nederlandse film op de streaminggigant!

Netflix maakte al twee Nederlandse speelfilms: de Undercover-prequelfilm Ferry en de misdaadfilm Forever Rich. Dit smaakte blijkbaar naar meer, want de streaminggigant liet weten voor een derde Nederlands project te gaan, namelijk The Takeover. Hiervan is nu de trailer verschenen.

De film gaat over een hacker genaamd Mel Bandison (gespeeld door Holly Mae Brood, o.a. bekend van Meisjes van Plezier en Vals). Op een dag maakt zij een bijzondere hack onschadelijk, maar daardoor legt ze onbedoeld een gigantisch internationaal crimineel netwerk plat met alle gevolgen van dien...

Jacht
Samen met haar onhandige blind date, Thomas Deen, die ze pas gisterenavond heeft leren kennen, mocht ze op de vlucht slaan. Niet alleen de politie zit achter haar aan, maar ook voor gevaarlijke criminelen.

Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Géza Weisz, haar partner in crime, en Frank Lammers, eveneens een hacker die gezocht wordt door Interpol.

Bekijk de trailer hieronder!



De film werd geschreven door Tijs van Marle maar werd geregisseerd door Annemarie van de Mond (o.a. bekend van Taartman en Beet). The Takeover zal normaalgesproken vanaf volgende maand op Netflix te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair